Kopula teki historiaa Jyväskylän Osmassa

Kun kevät alkaa olla lopuillaan, on hyvä aika muistella Kopulan historiallisia tekoja, joista yksi on kaksi Osma-voittoa putkeen. 25.–27.3.2022 matkasimme noin 30 kopulalaisen voimin Jyväskylään, jossa Sane ry oli järjestänyt historiateemaisen Osman nimeltä Jo muinaiset osmalaiset.

Perinteisen Osma-aikataulun mukaisesti perjantaina opimme uusia asioita luentojen avulla ja illalla tutustuimme uusiin ihmisiin illanvieton merkeissä. Hyvä alku viikonlopulle ja Osma-fiiliksen nostattamiselle!

Lauantaina oli tietenkin vuorossa turnaus, johon olimme varustautuneet muun muassa kahden epävireisen ukulelen kanssa. Teemanamme oli asiat, joissa Tampere on ollut ensimmäinen, kuten esimerkiksi ensimmäinen kävelevä metsäkone ja ensimmäinen pohjoismaiden sytytetty sähkövalo. Seitsemän rastin verran kiipesimme ylös ja alas Jyväskylän mäkiä. Turnaus kävi treenistä, mutta hauskaa oli!

Illalla oli vuorossa tietenkin sitsit, joissa pääsimme taas laulamaan (ja huutamaan) äänemme käheiksi. Hyvien laulujen ja pitsan lisäksi sitsit kruunasi se, että Kopula julistettiin jo toista kertaa putkeen voittajaksi! Sitsien jatkoilla juhlimme voittoamme samalla tavalla kuin aiempaa voittoamme Joensuussa: myöhään yöhön.

Kopula juhlimassa Osma-voittoaan lavalla.

Sunnuntaina brunssin jälkeen olikin jo kotiinlähdön aika. Hyvillä mielin lähdimme pokaali kainalossa kotiin huipun viikonlopun jälkeen. Osma oli taas kerran fennistin parasta aikaa. Kiitos Sane ry:lle järjestämisestä, ja nähdään syksyllä Tampereella!

Kirjoittaja: Janina Tuuri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s